Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Pylypenko I. Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine / I. Pylypenko, L. Pylypenko, G. Yamborko, I. Marinova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pylypenko I. Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine / I. Pylypenko, L. Pylypenko, G. Yamborko, I. Marinova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |