Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Pylypenko I. 
Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine / I. Pylypenko, L. Pylypenko, G. Yamborko, I. Marinova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_13
  Повний текст PDF - 424.321 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pylypenko I.
  • Pylypenko L.
  • Yamborko G.
  • Marinova I.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pylypenko I. Toxin production ability of Bacillus cereus strains from food product of Ukraine / I. Pylypenko, L. Pylypenko, G. Yamborko, I. Marinova // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 93-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пилипенко Інна Віталіївна (технічні науки)
  • Пилипенко Людмила Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського