Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kalugina I. 
Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing / I. Kalugina, S. Vikul, Yu. Novik // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_11
  Повний текст PDF - 775.23 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kalugina I.
  • Vikul S.
  • Novik Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kalugina I. Frozen pre-cooked semi-products with iodine-containing stuffing / I. Kalugina, S. Vikul, Yu. Novik // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 80-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Калугіна Ірина Михайлівна (технічні науки)
  • Вікуль Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського