Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Dyakonova A. 
Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks / A. Dyakonova, V. Stepanova, E. Shtepa // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_10
  Повний текст PDF - 432.279 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Dyakonova A.
  • Stepanova V.
  • Shtepa E.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Dyakonova A. Preparation of the core of walnut for use in the composition of soft drinks / A. Dyakonova, V. Stepanova, E. Shtepa // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 3. - С. 71-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Д'яконова Анджела Костянтинівна (технічні науки)
  • Степанова Вікторія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського