Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Tkachenko O. Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems / O. Tkachenko, A. Pashkovskiy // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 37-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tkachenko O. Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems / O. Tkachenko, A. Pashkovskiy // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 37-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |