Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Tkachenko O. 
Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems / O. Tkachenko, A. Pashkovskiy // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 37-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_9
  Повний текст PDF - 931.268 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tkachenko O.
  • Pashkovskiy A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tkachenko O. Quality parameters of wine grape varieties under the influence of different vine spacing and training systems / O. Tkachenko, A. Pashkovskiy // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 37-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Олександр Кирилович (фізико-математичні науки)
  • Ткаченко Оксана Борисівна (технічні науки)
  • Ткаченко Олена Валентинівна (фармацевтичні науки)
  • Ткаченко Олексій Миколайович (фізико-математичні науки)
  • Ткаченко Олександр Олегович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського