Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Didukh G. Sweet whey as a raw material for the dietary supplements obtaining with immunomodulatory effect / G. Didukh // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Didukh G. Sweet whey as a raw material for the dietary supplements obtaining with immunomodulatory effect / G. Didukh // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |