Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Pogrebnyak A. 
Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions / A. Pogrebnyak, V. Pogrebnyak // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_14
  Повний текст PDF - 1.019 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pogrebnyak A.
  • Pogrebnyak V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pogrebnyak A. Mechanism of the high efficiency of the cutting frozen food products using water-jet with polymer additions / A. Pogrebnyak, V. Pogrebnyak // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 73-78. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погребняк Андрій Володимирович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського