Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Погожих М. І. Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, І. М. Павлюк // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Погожих М. І. Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, І. М. Павлюк // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |