Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Погожих М. І. 
Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, І. М. Павлюк // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_13
  Повний текст PDF - 1.011 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Погожих М.
  • Одарченко Д.
  • Соколова Є.
  • Павлюк І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Погожих М. І. Дослідження дисперсного складу овочевого та фруктового напівфабрикатів як основної складової частини для напою смузі / М. І. Погожих, Д. М. Одарченко, Є. Б. Соколова, І. М. Павлюк // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 68-72. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Погожих Микола Іванович (технічні науки)
  • Одарченко Дмитро Миколайович (технічні науки)
  • Соколова Євгенія Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського