Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Безусов А. Т. 
Аналіз сучасних методів переробки томатів / А. Т. Безусов, О. В. Тоценко // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 45-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_10
  Повний текст PDF - 765.662 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Безусов А.
  • Тоценко О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Безусов А. Т. Аналіз сучасних методів переробки томатів / А. Т. Безусов, О. В. Тоценко // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 2. - С. 45-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_2_10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського