Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Гринченко Н. Г. Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 57-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Гринченко Н. Г. Модифікація структури та функціонально-технологічних властивостей казеїну: наукові та прикладні аспекти / Н. Г. Гринченко, Д. О. Тютюкова, П. П. Пивоваров // Харчова наука і технологія. - 2017. - Т. 11, Вип. 1. - С. 57-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2017_11_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |