Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Iorgachova K. Technological characteristics of yeast-containing cakes production using waxy wheat flour / K. Iorgachova, O. Makarova, K. Khvostenko // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Iorgachova K. Technological characteristics of yeast-containing cakes production using waxy wheat flour / K. Iorgachova, O. Makarova, K. Khvostenko // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |