Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Kotlyar Y. 
Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion / Y. Kotlyar, Т. Goncharenko, O. Topchiy // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_7
  Повний текст PDF - 430.274 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kotlyar Y.
  • Goncharenko Т.
  • Topchiy O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kotlyar Y. Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion / Y. Kotlyar, Т. Goncharenko, O. Topchiy // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського