Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Kotlyar Y. Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion / Y. Kotlyar, Т. Goncharenko, O. Topchiy // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kotlyar Y. Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion / Y. Kotlyar, Т. Goncharenko, O. Topchiy // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 25-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |