Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Mriachenko N. 
The substantiation of development of mousses technology using wheat starch / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_12
  Повний текст PDF - 392.212 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Mriachenko N.
  • Iurchenko S.
  • Cheremska T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Mriachenko N. The substantiation of development of mousses technology using wheat starch / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мряченко Наталія Вікторівна (технічні науки)
  • Трощий Тетяна Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського