Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Mriachenko N. The substantiation of development of mousses technology using wheat starch / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Mriachenko N. The substantiation of development of mousses technology using wheat starch / N. Mriachenko, S. Iurchenko, T. Cheremska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 4. - С. 54-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_4_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |