Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Косів Р. Б. Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Косів Р. Б. Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |