Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Косів Р. Б. 
Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_9
  Повний текст PDF - 447.101 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Косів Р.
  • Паляниця Л.
  • Березовська Н.
  • Харандюк Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Косів Р. Б. Інтенсифікація зброджування високогустинного пивного сусла за участю вітамінів / Р. Б. Косів, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Т. В. Харандюк // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 39-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Косів Руслана Богданівна (технічні науки)
  • Березовська Наталія Іванівна (1960–) (фізико-математичні науки)
  • Харандюк Тетяна Валеріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського