Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Cherno N. 
Immunological properties of the bacterial origin compounds / N. Cherno, A. Kapustyan // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 18-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_6
  Повний текст PDF - 1.337 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Cherno N.
  • Kapustyan A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Cherno N. Immunological properties of the bacterial origin compounds / N. Cherno, A. Kapustyan // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 18-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського