Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Cherno N. Immunological properties of the bacterial origin compounds / N. Cherno, A. Kapustyan // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 18-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Cherno N. Immunological properties of the bacterial origin compounds / N. Cherno, A. Kapustyan // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 18-27. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |