Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сичевський М. П. 
Бактеріальні препарати у технології суцільном’язових сирокопчених продуктів з яловичини / М. П. Сичевський, В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська, К. О. Данілова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_5
  Повний текст PDF - 392.441 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сичевський М.
  • Лизова В.
  • Войцехівська Л.
  • Данілова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сичевський М. П. Бактеріальні препарати у технології суцільном’язових сирокопчених продуктів з яловичини / М. П. Сичевський, В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська, К. О. Данілова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лизова Вероніка Юріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського