Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Сичевський М. П. Бактеріальні препарати у технології суцільном’язових сирокопчених продуктів з яловичини / М. П. Сичевський, В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська, К. О. Данілова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сичевський М. П. Бактеріальні препарати у технології суцільном’язових сирокопчених продуктів з яловичини / М. П. Сичевський, В. Ю. Лизова, Л. І. Войцехівська, К. О. Данілова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 13-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |