Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Petrosyants A. 
Biotechnology of obtaining hydrolytic enzymatic agent with α-D-galactosidase activity / A. Petrosyants // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_4
  Повний текст PDF - 433.944 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Petrosyants A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Petrosyants A. Biotechnology of obtaining hydrolytic enzymatic agent with α-D-galactosidase activity / A. Petrosyants // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського