Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Petrosyants A. Biotechnology of obtaining hydrolytic enzymatic agent with α-D-galactosidase activity / A. Petrosyants // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Petrosyants A. Biotechnology of obtaining hydrolytic enzymatic agent with α-D-galactosidase activity / A. Petrosyants // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 8-12. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_4. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |