Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Shutyuk V. 
The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products / V. Shutyuk, S. Vasilenko, А. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_12
  Повний текст PDF - 454.328 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Shutyuk V.
  • Vasilenko S.
  • Bessarab А.
  • Benderska O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products / V. Shutyuk, S. Vasilenko, А. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Шутюк Віталій Володимирович (технічні науки)
  • Бендерська Ольга В'ячеславівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського