Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products / V. Shutyuk, S. Vasilenko, А. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_12 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Shutyuk V. The research of the amount of heavy metals and nitroso compounds in concentrated tomato products / V. Shutyuk, S. Vasilenko, А. Bessarab, O. Benderska // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 56-60. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |