Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Полумбрик М. О. 
Використання комплексу β-циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів / М. О. Полумбрик, Є. О. Котляр, Х. В. Омельченко, М. М. Полумбрик, В. М. Пасічний // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_10
  Повний текст PDF - 348.491 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Полумбрик М.
  • Котляр Є.
  • Омельченко Х.
  • Полумбрик М.
  • Пасічний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Полумбрик М. О. Використання комплексу β-циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробів / М. О. Полумбрик, Є. О. Котляр, Х. В. Омельченко, М. М. Полумбрик, В. М. Пасічний // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 3. - С. 45-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_3_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Полумбрик Максим Олегович (технічні науки)
  • Котляр Євгеній Олександрович (технічні науки)
  • Омельченко Христина Володимирівна (технічні науки)
  • Полумбрик Манєфа Миколаївна (технічні науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського