Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Овсянікова Т. О. Вплив молочної кислоти на якість хлібобулочних виробів і втрати мікроелементів при зберіганні та випіканні / Т. О. Овсянікова, Л. В. Кричковська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Овсянікова Т. О. Вплив молочної кислоти на якість хлібобулочних виробів і втрати мікроелементів при зберіганні та випіканні / Т. О. Овсянікова, Л. В. Кричковська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |