Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Коваленко О. А. 
Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів / О. А. Коваленко, В. М. Ковбаса, Т. М. Купріянова, Б. В. Гребень, В. Ю. Нагорний // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_8
  Повний текст PDF - 341.956 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коваленко О.
  • Ковбаса В.
  • Купріянова Т.
  • Гребень Б.
  • Нагорний В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коваленко О. А. Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів / О. А. Коваленко, В. М. Ковбаса, Т. М. Купріянова, Б. В. Гребень, В. Ю. Нагорний // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коваленко Олена Артурівна (технічні науки)
  • Коваленко Ольга Анатоліївна (хімічні науки)
  • Ковбаса Володимир Миколайович (1954–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського