Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Коваленко О. А. Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів / О. А. Коваленко, В. М. Ковбаса, Т. М. Купріянова, Б. В. Гребень, В. Ю. Нагорний // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коваленко О. А. Дослідження процесу обсмажування картопляних чіпсів / О. А. Коваленко, В. М. Ковбаса, Т. М. Купріянова, Б. В. Гребень, В. Ю. Нагорний // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 32-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |