Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Vinnikova L. G. 
The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water / L. G. Vinnikova, K. V. Pronkina // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_6
  Повний текст PDF - 850.076 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Vinnikova L.
  • Pronkina K.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Vinnikova L. G. The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water / L. G. Vinnikova, K. V. Pronkina // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського