Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Vinnikova L. G. The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water / L. G. Vinnikova, K. V. Pronkina // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Vinnikova L. G. The changes of characteristics of the pork whole muscle meat products while using the electrolyzed water / L. G. Vinnikova, K. V. Pronkina // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 19-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |