Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Поп Т. М. 
Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я" / Т. М. Поп // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_12
Обгрунтовано та розроблено технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста (ПТ) з використанням порошку листя волоського горіха. Встановлено доцільність використання рослинної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів з ПТ. Визначено оптимальні концентрації порошку листя волоського у технології борошняних кондитерських виробів із ПТ. Досліджено структурно-механічні показники ПТ напівфабрикату. Розроблено технологію пісочного напівфабрикату підвищеної харчової цінності й асортимент пісочних виробів з нього. Проведено комплексне оцінювання якості випеченого пісочного напівфабрикату "Оздоровчий". Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію, нові технології борошняних кондитерських виробів впроваджено у закладах ресторанного господарства.
  Повний текст PDF - 376.809 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Поп Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Поп Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я" / Т. М. Поп // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поп Тетяна Михайлівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського