Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Поп Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я" / Т. М. Поп // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_12 Обгрунтовано та розроблено технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста (ПТ) з використанням порошку листя волоського горіха. Встановлено доцільність використання рослинної сировини у виготовленні борошняних кондитерських виробів з ПТ. Визначено оптимальні концентрації порошку листя волоського у технології борошняних кондитерських виробів із ПТ. Досліджено структурно-механічні показники ПТ напівфабрикату. Розроблено технологію пісочного напівфабрикату підвищеної харчової цінності й асортимент пісочних виробів з нього. Проведено комплексне оцінювання якості випеченого пісочного напівфабрикату "Оздоровчий". Розроблено та затверджено нормативну та технологічну документацію, нові технології борошняних кондитерських виробів впроваджено у закладах ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Поп Т. М. Технологія пісочних кондитерських виробів з порошком листя волоського горіху та борошном "Здоров’я" / Т. М. Поп // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 58-65. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_12.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |