Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Біленька І. Р. 
Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material / І. Р. Біленька, Я. А. Голінська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_11
  Повний текст PDF - 1.197 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Біленька І.
  • Голінська Я.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Біленька І. Р. Technological aspects of production of the candied fruits from non-traditional raw material / І. Р. Біленька, Я. А. Голінська // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 2. - С. 50-57. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_2_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Біленька Ірина Ремівна (технічні науки)
  • Голінська Яна Андріївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського