Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Георгієва A. В. Перспективи використання екстрактів з Hibiscus rosa-sinensis і лікарських рослин для виробництва напоїв / A. В. Георгієва // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Георгієва A. В. Перспективи використання екстрактів з Hibiscus rosa-sinensis і лікарських рослин для виробництва напоїв / A. В. Георгієва // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_8. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |