Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Георгієва A. В. 
Перспективи використання екстрактів з Hibiscus rosa-sinensis і лікарських рослин для виробництва напоїв / A. В. Георгієва // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_8
  Повний текст PDF - 661.085 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Георгієва A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Георгієва A. В. Перспективи використання екстрактів з Hibiscus rosa-sinensis і лікарських рослин для виробництва напоїв / A. В. Георгієва // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 37-42. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського