Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Силка І. М. Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів / І. М. Силка, В. С. Гуць, Н. Е. Фролова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 11-15 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Силка І. М. Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів / І. М. Силка, В. С. Гуць, Н. Е. Фролова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 11-15 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |