Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Силка І. М. 
Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів / І. М. Силка, В. С. Гуць, Н. Е. Фролова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 11-15 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_4
  Повний текст PDF - 440.08 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Силка І.
  • Гуць В.
  • Фролова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Силка І. М. Кінетична модель зміни якості новітніх харчових продуктів / І. М. Силка, В. С. Гуць, Н. Е. Фролова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 11-15 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Силка Ірина Миколаївна (технічні науки)
  • Гуць Віктор Степанович (технічні науки)
  • Фролова Наталія Епінетівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського