Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Сильчук Т. А. 
Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_10
  Повний текст PDF - 598.102 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сильчук Т.
  • Зуйко В.
  • Цирульнікова В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сильчук Т. А. Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сильчук Тетяна Анатоліївна (технічні науки)
  • Зуйко Віра Ігорівна (технічні науки)
  • Цирульнікова Віта Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського