Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Сильчук Т. А. Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сильчук Т. А. Дослідження зміни фізичних властивостей житньо-пшеничного тіста при використанні підкислювачів / Т. А. Сильчук, В. І. Зуйко, В. В. Цирульнікова // Харчова наука і технологія. - 2016. - Т. 10 Вип. 1. - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2016_10_1_10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |