Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Лівенцова О. О. 
Парабени: властивості, використання, методи визначення / О. О. Лівенцова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_9
  Повний текст PDF - 415.655 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Лівенцова О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Лівенцова О. О. Парабени: властивості, використання, методи визначення / О. О. Лівенцова // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 44-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського