Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Кравченко М. Ф. 
Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна "Здоров’я" та порошку керобу / М. Ф. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_8
  Повний текст PDF - 556.393 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кравченко М.
  • Романенко Р.
  • Романовська О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кравченко М. Ф. Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна "Здоров’я" та порошку керобу / М. Ф. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Михайло Федорович (1959–) (технічні науки)
  • Романенко Роман Петрович (технічні науки)
  • Романовська Ольга Леонідівна (1978–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського