Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Кравченко М. Ф. Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна "Здоров’я" та порошку керобу / М. Ф. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кравченко М. Ф. Структурно-механічні властивості випечених бісквітних напівфабрикатів з додаванням борошна "Здоров’я" та порошку керобу / М. Ф. Кравченко, Р. П. Романенко, О. Л. Романовська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 37-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |