Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Черно Н. К. 
Питання щодо супрамолекулярної структури β-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н. К. Черно, К. І. Науменко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 23-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_6
  Повний текст PDF - 589.352 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Черно Н.
  • Науменко К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Черно Н. К. Питання щодо супрамолекулярної структури β-глюкану дріжджів Saccharomyces cerevisiae / Н. К. Черно, К. І. Науменко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 23-29. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського