Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко Н. А. 
Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, С. О. Окуневська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 16-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_5
  Повний текст PDF - 562.686 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко Н.
  • Назаренко Ю.
  • Окуневська С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко Н. А. Раціональне співвідношення культур лактобактерій у біотехнології кисломолочних продуктів для людей з серцево-судинними захворюваннями / Н. А. Ткаченко, Ю. В. Назаренко, С. О. Окуневська // Харчова наука і технологія. - 2015. - Т. 9, Вип. 4. - С. 16-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_4_5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Назаренко Юлія Валентинівна (технічні науки)
  • Окуневська Світлана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського