Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко А. С. 
Поліпшення споживних властивостей цукрового печива / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_16
  Повний текст PDF - 2.401 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко А.
  • Сирохман І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко А. С. Поліпшення споживних властивостей цукрового печива / А. С. Ткаченко, І. В. Сирохман // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 82-87. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Аліна Сергіївна (технічні науки)
  • Сирохман Іван Васильович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського