Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Солоницька І. В. 
Вибір оптимального способу "відкладеного випікання" хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_15
  Повний текст PDF - 1.132 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Солоницька І.
  • Пшенишнюк Г.
  • Мальков Р.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Солоницька І. В. Вибір оптимального способу "відкладеного випікання" хлібобулочних виробів лікувально-профілактичного призначення / І. В. Солоницька, Г. Ф. Пшенишнюк, Р. Ю. Мальков // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 75-81. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_15.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Солоницька Ірина Валеріївна (технічні науки)
  • Пшенишнюк Георгій Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського