Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Povarova N. N. 
Investigation of the properties of boiled sausages from the biomodified stuffing during storage / N. N. Povarova, L. A. Melnick, G. V. Shlapak // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_14
  Повний текст PDF - 1.17 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Povarova N.
  • Melnick L.
  • Shlapak G.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Povarova N. N. Investigation of the properties of boiled sausages from the biomodified stuffing during storage / N. N. Povarova, L. A. Melnick, G. V. Shlapak // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 67-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_14.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Поварова Наталя Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського