Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Олійник С. Г. Продукти переробки зародків вівса та кукурудзи як перспективна сировина в технології хлібобулочних виробів / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. I. Кравченко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Олійник С. Г. Продукти переробки зародків вівса та кукурудзи як перспективна сировина в технології хлібобулочних виробів / С. Г. Олійник, Г. В. Степанькова, О. I. Кравченко // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - С. 62-67. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |