Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Крусір Г. В. 
Safety studies flour biotest organisms trophic levels / Г. В. Крусір, І. П. Дослідження безпеки борошна біотест-організмами різних трофічних рівнів Кондратенко. // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_12
  Повний текст PDF - 1.623 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Крусір Г.
  • Кондратенко І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Крусір Г. В. Safety studies flour biotest organisms trophic levels / Г. В. Крусір, І. П. Дослідження безпеки борошна біотест-організмами різних трофічних рівнів Кондратенко. // Харчова наука і технологія. - 2015. - Vol. 9, № 3. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_9_3_12.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Крусір Галина Всеволодівна (1965–) (біологічні науки)
  • Кондратенко Ірина Петрівна (технічні науки)
  • Кондратенко Ігор Петрович (1955–) (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського