Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Капустян А. І. 
Перспективи використання біологічно активних бактеріальних гідролізатів для нутрітивної підтримки населення з розладами імунної системи / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 18-25 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_6
  Повний текст PDF - 1.496 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Капустян А.
  • Черно Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Капустян А. І. Перспективи використання біологічно активних бактеріальних гідролізатів для нутрітивної підтримки населення з розладами імунної системи / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 18-25 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Черно Наталія Кирилівна (хімічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського