Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Капустян А. І. Перспективи використання біологічно активних бактеріальних гідролізатів для нутрітивної підтримки населення з розладами імунної системи / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 18-25 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Капустян А. І. Перспективи використання біологічно активних бактеріальних гідролізатів для нутрітивної підтримки населення з розладами імунної системи / А. І. Капустян, Н. К. Черно // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 18-25 . - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |