Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Соц С. М. 
Особливості технологічних властивостей і хімічного складу голозерного вівса сорту "Саломон" / С. М. Соц, І. А. Кустов // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_20
  Повний текст PDF - 1.358 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Соц С.
  • Кустов І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Соц С. М. Особливості технологічних властивостей і хімічного складу голозерного вівса сорту "Саломон" / С. М. Соц, І. А. Кустов // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Соц Сергій Михайлович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського