Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Соц С. М. Особливості технологічних властивостей і хімічного складу голозерного вівса сорту "Саломон" / С. М. Соц, І. А. Кустов // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Соц С. М. Особливості технологічних властивостей і хімічного складу голозерного вівса сорту "Саломон" / С. М. Соц, І. А. Кустов // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |