Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Бортнічук О. В. Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, А. В. Гавриш, О. В. Немирич, В. Ф. Доценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 97-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_19 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бортнічук О. В. Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, А. В. Гавриш, О. В. Немирич, В. Ф. Доценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 97-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_19.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |