Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бортнічук О. В. 
Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, А. В. Гавриш, О. В. Немирич, В. Ф. Доценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 97-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_19
  Повний текст PDF - 1.204 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бортнічук О.
  • Гавриш А.
  • Немирич О.
  • Доценко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бортнічук О. В. Інноваційні підходи в технології хлібобулочних виробів з сухою молочною сироваткою / О. В. Бортнічук, А. В. Гавриш, О. В. Немирич, В. Ф. Доценко // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 97-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_19.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Бортнічук Олег Вікторович (технічні науки)
  • Гавриш Андрій Володимирович (технічні науки)
  • Доценко Віктор Федорович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського