Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Білик О. А. 
Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" у технології хлібобулочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, Н. М. Грегірчак, А. І. Маринін // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 90-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_18
  Повний текст PDF - 1.238 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Білик О.
  • Халікова Е.
  • Грегірчак Н.
  • Маринін А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Білик О. А. Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" у технології хлібобулочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, Н. М. Грегірчак, А. І. Маринін // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 90-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_18.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Білик Олена Анатоліївна (технічні науки)
  • Білик Олександр Анатолійович (технічні науки)
  • Халікова Есьма Фаїківна (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського