Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Білик О. А. Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" у технології хлібобулочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, Н. М. Грегірчак, А. І. Маринін // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 90-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_18 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Білик О. А. Перспективи використання комплексного хлібопекарського поліпшувача "Свіжість К+" у технології хлібобулочних виробів / О. А. Білик, Е. Ф. Халікова, Н. М. Грегірчак, А. І. Маринін // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 2. - С. 90-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_2_18.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |