Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Овсянникова Т. А. Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами / Т. А. Овсянникова, Л. В. Кричковськая // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_5 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Овсянникова Т. А. Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами / Т. А. Овсянникова, Л. В. Кричковськая // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |