Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Овсянникова Т. А. 
Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами / Т. А. Овсянникова, Л. В. Кричковськая // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_5
  Повний текст PDF - 105.35 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Овсянникова Т.
  • Кричковськая Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Овсянникова Т. А. Исследование влияния молочной кислоты на качество хлебопекарных дрожжей, обогащенных микроэлементами / Т. А. Овсянникова, Л. В. Кричковськая // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 17-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_5.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського