Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Притульська Н. В. 
Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів / Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_4
  Повний текст PDF - 151.739 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Бровенко Т.
  • Міклашевська Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. В. Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів / Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Притульська Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Бровенко Тетяна Вікторівна (технічні науки)
  • Міклашевська Юлія Богданівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського