Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Янчева М. О. Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії / М. О. Янчева, Т. С. Желєва // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Янчева М. О. Функціонально-технологічні властивості м’ясних модельних систем з використанням сумішей кріопротекторної дії / М. О. Янчева, Т. С. Желєва // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 70-74. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |