Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко О. Б. 
Химия ароматов вина / О. Б. Ткаченко, О. В. Тринкаль // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 42-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_11
  Повний текст PDF - 171.001 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко О.
  • Тринкаль О.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко О. Б. Химия ароматов вина / О. Б. Ткаченко, О. В. Тринкаль // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 42-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_11.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Оксана Борисівна (технічні науки)
  • Тринкаль Ольга Валентинівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського