Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко Н. А. 
Обґрунтування параметрів ферментації молочнорослинних вершків у біотехнології білкових паст для дитячого харчування / Н. А. Ткаченко, Ю. С. Українцева, Є. І. Гросу // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 27-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_8
  Повний текст PDF - 237.683 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко Н.
  • Українцева Ю.
  • Гросу Є.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко Н. А. Обґрунтування параметрів ферментації молочнорослинних вершків у біотехнології білкових паст для дитячого харчування / Н. А. Ткаченко, Ю. С. Українцева, Є. І. Гросу // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 27-36. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Наталія Андріївна (технічні науки)
  • Українцева Юлія Сергіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського