Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Никичина Т. И. Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ / Т. И. Никичина, А. Т. Безусов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_6 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Никичина Т. И. Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ / Т. И. Никичина, А. Т. Безусов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_6. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |