Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Никичина Т. И. 
Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ / Т. И. Никичина, А. Т. Безусов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_6
  Повний текст PDF - 144.287 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Никичина Т.
  • Безусов А.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Никичина Т. И. Влияние солей кальция на гелеобразование биохимически модифицированных пектинових веществ / Т. И. Никичина, А. Т. Безусов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 18-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_6.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського