Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Карпутина Д. Д. 
Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв / Д. Д. Карпутина, Н. Є. Фролова, С. І. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_4
  Повний текст PDF - 126.673 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Карпутина Д.
  • Фролова Н.
  • Олійник С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Карпутина Д. Д. Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв / Д. Д. Карпутина, Н. Є. Фролова, С. І. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійник Світлана Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського