Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Карпутина Д. Д. Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв / Д. Д. Карпутина, Н. Є. Фролова, С. І. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_4 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Карпутина Д. Д. Обґрунтування перспективи використання цукрового сорго в технології оздоровчих ферментованих напоїв / Д. Д. Карпутина, Н. Є. Фролова, С. І. Олійник // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 9-13. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |