Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Бажай-Жежерун С. А. Перспективи підвищення антиоксидантного потенціалу натуральної кави / С. А. Бажай-Жежерун // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_3 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Бажай-Жежерун С. А. Перспективи підвищення антиоксидантного потенціалу натуральної кави / С. А. Бажай-Жежерун // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |