Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Бажай-Жежерун С. А. 
Перспективи підвищення антиоксидантного потенціалу натуральної кави / С. А. Бажай-Жежерун // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_3
  Повний текст PDF - 173.975 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Бажай-Жежерун С.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Бажай-Жежерун С. А. Перспективи підвищення антиоксидантного потенціалу натуральної кави / С. А. Бажай-Жежерун // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 3-8. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_3.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського