Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Топчій О. А. 
Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. І. Кишенько // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_20
  Повний текст PDF - 138.304 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Топчій О.
  • Котляр Є.
  • Кишенько І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Топчій О. А. Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. І. Кишенько // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_20.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Топчій Оксана Анатоліївна (технічні науки)
  • Котляр Євгеній Олександрович (технічні науки)
  • Кишенько Ірина Іванівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського