Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Топчій О. А. Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. І. Кишенько // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Топчій О. А. Характеристика вітамінізованих купажів рослинних олій / О. А. Топчій, Є. О. Котляр, І. І. Кишенько // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 93-97. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |