Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Байрамов Э. Э. 
Улучшители, понижающие эластичность и повышающие растяжимость клейковины и теста / Э. Э. Байрамов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_16
  Повний текст PDF - 157.674 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Байрамов Э.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Байрамов Э. Э. Улучшители, понижающие эластичность и повышающие растяжимость клейковины и теста / Э. Э. Байрамов // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 70-76. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_16.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського