Наукова періодика України | Харчова наука і технологія | ||
Ткаченко О. Б. Особенности состава минерального комплекса белых столовых виноматериалов агроклиматической зоны Шабо / О. Б. Ткаченко, В. Г. Иукуридзе // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_13 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ткаченко О. Б. Особенности состава минерального комплекса белых столовых виноматериалов агроклиматической зоны Шабо / О. Б. Ткаченко, В. Г. Иукуридзе // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_13.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |