Наукова періодика України Харчова наука і технологія


Ткаченко О. Б. 
Особенности состава минерального комплекса белых столовых виноматериалов агроклиматической зоны Шабо / О. Б. Ткаченко, В. Г. Иукуридзе // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_13
  Повний текст PDF - 322.871 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ткаченко О.
  • Иукуридзе В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ткаченко О. Б. Особенности состава минерального комплекса белых столовых виноматериалов агроклиматической зоны Шабо / О. Б. Ткаченко, В. Г. Иукуридзе // Харчова наука і технологія. - 2014. - № 4. - С. 55-59. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2014_4_13.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ткаченко Оксана Борисівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського